Isavela - tarvitset vain yhdet tukitekstiilit koko toipumisprosessin ajaksi

Optimaalin tuen antavat ja hyvin istuvat tukitekstiilit ovat avainasemassa plastiikkakirurgisen toimenpiteen jälkihoidossa. Korkealaatuiset tukitekstiilit tukevat toipumisprosessia ja edesauttavat parhaan mahdollisen lopputuloksen syntymiseen. Oikeanlaisilla tukitekstiileillä saadaan toipumisprosessista tehtyä myös mahdollisimman miellyttävä asiakkaalle. Oikeinvalituilla tukitekstiileillä asiakas tuntee olonsa mukavaksi ja raikkaaksi koko toipumisprosessin ajan samalla kun toimenpidealue on tuettu oikeaoppisesti. Näin saadaan luotua parhaat mahdolliset edellytykset kauniin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 

Pyrkimyksenämme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltainen palvelukonsepti, jonka avulla voimme olla tukena koko plastiikkakirurgisen prosessin ajan. Haluamme tarjota vain parasta, joten kauttamme on mahdollista ostaa korkealaatuisia ja edullisia tukitekstiilejä yhdeltä maailman suurimmista postoperatiivisten tukitekstiilien valmistajalta.

 

Isavela Inc. on vuonna 2008 perustettu texasilainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia, erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavia tukitekstiilejä. Yrityksen tavoite on  "toiminnan kasvattaminen sekä asiakkaiden tarpeiden tyydyttäminen".

 

Isavelan tuotteet ovat tämänhetkisten markkinoiden korkealaatuisimpia, mutta myös markkinoiden edullisimpia tukitekstiilejä. Isavelan tuotteet täyttävät kaikki Euroopan unionin asettamat turvallisuusvaatimukset. Tästä syystä niille on myönnetty CE-merkintä.

 

Isavelan tuotevalikoimaan kuuluu yli 100 korkeatasoista tukitekstiiliä, jotka soveltuvat erityisen hyvin käytettäväksi niin plastiikkakirurgisten toimenpiteiden jälkeen (mm. rintatoimenpiteet, vartalotoimenpiteet ja kasvotoimenpiteet) kuin arjessakin esim. henkilöille, jotka etsivät itselleen miellyttäviä ja tukea-antavia tukitekstiilejä (esim. rintaliivejä) jokapäiväiseen käyttöön. Tukitekstiilien kehitystyö yhdistettynä ensiluokkaiseen materiaaliin on nostanut Isavelan tukitekstiilit yhdeksi tämänhetkisten tukitekstiilimarkkinoiden suosituimmista ja laadukkaimmista tukitekstiileistä.

 

Lisätietoja Isavelan tukitekstiileistä löytyy valmistajan omilta kotisivuilta osoitteesta www.isavela.com. Isavelan tuotekatalogin kokonaisuudessaan löydät www.isavela.com.

 

Isavelan tuotekatalogin kokonaisuudessaan löydät tästä.

 

 

Ensiluokkainen valmistusmateriaali -

 

Isavelan tukitekstiilien suunnittelussa ja valmistuksessa ensisijaisen tärkeässä asemassa ovat olleet asiakkaiden tarpeet sekä tuotteiden korkea laatu ja mukavuus. Ne on valmistettu lääkärien suositusten mukaisesti. Materiaalissa yhdistyvät ainutlaatuinen, yksinomaan tukitekstiilien toimivuuteen suunniteltu ComprexxWear-teknologian avulla aikaansaatu optimaalin paineen ja tuen tarjoava materiaali, johon on sisällytetty Naturexx-materiaalin ainutlaatuiset, raikkautta ja mukavuutta lisäävät ominaisuudet. Materiaalissa on myös käytetty markkinoiden johtavia elastisia Tactel- ja Lycra-kuituja. Suunnittelussa käytettyjen lääketieteen ammattilaisten ammattitaito yhdistettynä ensiluokkaiseen lateksittomaan ComprexxWear- ja Naturexx-materiaaliin sekä Tactel®- ja Lycra®-kuituihin takaavat Isavelan tukitekstiilien äärimmäisen suorituskyvyn, optimaalin istuvuuden sekä oikeaoppisen tuen niiden kuitenkin ollessa käyttäjälleen erittäin miellyttäviä ja raikkaita. Valmistuksessa käytetyn materiaalin ensiluokkainen muovautumiskyky ja tukitekstiilien laadukas suunnitteluprosessi takaavat sen, että jokainen löytää itselleen saumattomasti istuvat tukitekstiilit Isavelan kattavasta tuotevalikoimasta.

 

Lisätietoja Isavelan tukitekstiileissä käytetyn ensiluokkaisen ComprexxWear- ja Naturexx-materiaalin ominaisuuksista löydät tästä.

 

Isavelan tavoite on luoda parhaat mahdolliset edellytykset toimenpiteestä toipumiselle ja onnistuneelle lopputulokselle tukemalla asiakkaiden toipumisprosessia oikeaoppisilla ja hyvin istuvilla tukitekstiileillä.

 

 

Isavelan postoperatiiviset tukitekstiilit

Isavelan tukitekstiilivalikoimaan kuuluu yli 100 erilaista tukitekstiiliä, jotka soveltuvat käytettäväksi niin kirurgisten toimenpiteiden jälkeen kuin myös täyttämään ihmisten arkiset tarpeet kuten esim. raskauden aikana syntyneen tarpeen tukea selkää koko raskauden ajan. Lisäksi niitä käytetään myös palovammojen hoidossa. Erityisen hyvin Isavelan korkealaatuiset tukitekstiilit sopivat käytettäväksi etenkin plastiikkakirurgisten toimenpiteiden kuten rintatoimenpiteiden, vartalotoimenpiteiden sekä kasvotoimenpiteiden jälkihoidossa, sillä ne tarjoavat optimaalin tuen toimenpidealueelle ja edistävät toipumisprosessia merkittävästi.

 

Isavelan tukitekstiilit ovat ensiluokkaisen laadun, optimaalin istuvuuden ja mukavuuden lisäksi myös erittäin käytännöllisiä. Tukitekstiilit muovautuvat tarkan suunnitteluprosessin ja käytetyn valmistusmateriaalin ansiosta käyttäjälleen juuri sopiviksi. Näiden ominaisuuksien ansiosta Isavelan voivat käyttää kaikki henkilöt fyysisestä koosta ja vartalonmuodosta riippumatta.

 

Isavelan tukitekstiilien valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota toimenpiteen jälkeiseen vartalon volyymin vaihteluun. Tukitekstiilit muovautuvat käyttäjälleen sopiviksi juuri sen hetkisen tilanteen huomioonottaen niiden kuitenkaan menettämättä oikea-oppista tukea ja ensiluokkaista suorituskykyä. Tästä syystä yhdet tukitekstiilit sopivat käyttäjälleen koko toipumisprosessin ajan.

 

Isavelan kattavaan tukitekstiilivalikoimaan kuuluu:

 

Lisätietoa Isavelan tukitekstiilivalikoimasta kokonaisuudessaan löytyy Isavelan tuotekatalogista tai valmistajan omilta kotisivuilta osoitteesta www.isavela.com.

 

Isavelan korkealaatuisia tukitekstiilejä voit tilata vaivattomasti verkkokaupastamme.

 

 

  

&

© Copyright 2014 MT Estetic OÜ. All rights reserved.